Om FMC


Som datterselskab af Fresenius Medical Care AG & Co. KGaA - verdens største udbyder af produkter og serviceydelser til behandling af patienter med kronisk og akut nyresvigt samt immunterapi – tilbyder vi en unik portefølje af gennemtestede produkter i suveræn kvalitet.

Hos Fresenius Medical Care Danmark A/S er vi 24 dedikerede medarbejdere, der lever og ånder for vores kunder. Vi vil være den bedste og mest kompetente samarbejdspartner i branchen – et mål vi når gennem høj faglighed, engagement og tilgængelighed.

Vores teams arbejder tæt sammen i en dynamisk og inspirerende atmosfære. Dermed sikrer vi vores kunder en tværfaglig fleksibilitet, som bidrager til optimale løsninger.

Service, tryghed og gode relationer er omdrejningspunktet i alt vores arbejde. Vi lægger vægt på at være en fleksibel, synlig og troværdig samarbejdspartner – hver gang.

Vi satser grønt, og arbejder målrettet på at nedbringe mængden af miljøskadelige stoffer i vore produkter. Som den eneste udbyder på markedet tilbyder vi Svanemærkede peritonealdialyseprodukter fri for PVC.

Vi arrangerer kurser, undervisning og kongresser for sundhedsfagligt personale i Danmark. Dermed understreger vi, at vidensdeling, udvikling og fagligt samarbejde har topprioritet hos Fresenius Medical Care Danmark A/S.

 

 

 

 


BOX B05 text with image FAKTA

kontor6_rdax_180x271.jpg

FAKTA

Fresenius Medical Care AG & Co. KGaA ejer globalt 2.716 dialyseklinikker, som behandler 210.191 patienter årligt og har i alt ca. 68.000 ansatte.

BOX B05 text with image 2507

Svanemrke_NM_rdax_180x180.jpg

Svanemærkede Fresenius peritonealdialyseposer er fri for ftalater.
Licens nr. 398001

Læs mere om miljømærkede dialyseposer - klik her

This is just a test image with text

/>

Thank you for visiting our website www.fmc-ag.com.

For further questions please send us an e-mail:


® Fresenius Medical Care
Else-Kröner-Strasse 1
61352 Bad Homburg v.d.H.
Tel. +49 (0)6172-609-0
Germany