Logistik og kundeservice

I Logistik og Kundeservice arbejder vi tæt sammen med kunden. Vores vigtigste opgave er at sikre kunden de rigtige produkter - til tiden.

Vi har lager i Danmark, og kan derfor sikre hurtig ”dag til dag” levering. Vi prioriterer personligt engagement højt – hver gang. Hvad enten det er til den store hospitalsafdeling eller til hjemmepatienten. Da vi alle er produktuddannede og har mange års erfaring – kender vi kundens behov.  

Vores dedikerede engagement går igen helt ud i yderste led – lager og transport - hvor vores lagermedarbejdere og chauffører regelmæssigt bliver undervist i vores produkter, samt hvad det vil sige at blive dialysebehandlet. Dermed sikrer vi optimal håndtering og transport – fra produktet forlader vores lager, til kunden står med varen i hånden.  

”I logistik og kundeservice har vi en bred berøringsflade med hele organisationen. Vi kan lide at gøre en forskel, og yder gerne en service ud over det sædvanlige. Derfor er fleksibilitet og tilgængelighed afgørende - vi er til for kunden.” Mads Peter Mullit, Logistics Operations Manager.

 

 
Mads Peter Mullit
Logistics Operations Manager
Telefonnummer: +45 43 22 61 02
 
Annie Jarner Jørgensen
Supply Chain Assistant
Telefonnummer: 43 22 61 01
 
Belinda Etbøl
Customer Service Coordinator
Telefonnummer: +45 43 22 61 00
 
Mads L. Jessen
Customer Service Assistant
Telefonnummer: +45 33 22 61 00

 

Thank you for visiting our website www.fmc-ag.com.

For further questions please send us an e-mail:


® Fresenius Medical Care
Else-Kröner-Strasse 1
61352 Bad Homburg v.d.H.
Tel. +49 (0)6172-609-0
Germany